Træfældning: Få fældet et eller flere træer på din grund​

Har du brug for professionel hjælp til fældning af et eller flere træer på din grund, så er vi hos JJ Skovservice et oplagt valg. Vi er eksperter indenfor træfældning og træbeskæring, som vi typisk udfører for vores kunder i Vordingborg, Næstved, Roskilde og Køge. Vi varetager dog også gerne opgaver for kunder i andre nærliggende områder.

Hvad koster træfældning?

Vores priser på fældning af træer varierer meget alt efter opgavens omfang, og hvilken metode der vil være mest passende at benytte sig af.

Vores medarbejdere er uddannede i alle facetter indenfor træfældning, da man kan fælde et træ på mange forskellige måder.

Vi kan for eksempel udføre træfældning i en arbejdsgang. Dette gør vi, såfremt der er plads omkring træet til at fælde det ved roden, så det kan vælte i fuld længde.

Denne type træfældning er den billigste, men det kræver plads omkring træet, da det ellers kan beskadige bygninger, elledninger og øvrig beplantning.

Er der ikke nok plads rundt om træet, vil vi foretage en topkapning. Her klatrer vi op i træet med specielt udstyr og skærer af i sektioner oppefra og ned.​​

Før en træfældning påbegyndes, kommer vi ud og besigtiger opgaven, da det er nødvendigt at kende til træets størrelse, art og placering på forhånd. Dette giver os også de bedste forudsætninger for at beregne en skræddersyet pris til dig.

Efter træet er fældet

Når træet er blevet fældet, bestemmer du som kunde selv, om træet skal skæres op, om grenene skal hugges til flis, eller om træet skal køres bort. Du har naturligvis også mulighed for selv at bortskaffe dit træ, hvis du ønsker dette.

​Vi kan også udføre stubfræsning og rodfræsning til en billig pris efterfølgende, så hele træet er væk, og der blot vil være et lille hul tilbage.

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os

Kunne du tænke dig vores professionelle hjælp til træfældning, så kontakt os med det samme. Vi står klar til at varetage din opgave i Vordingborg, Roskilde, Køge, Næstved eller omegn.​

Det siger vores kunder

​Se flere anmeldelser på vores Facebook

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på din opgave

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder og kompetencer, eller har du en specifik opgave til os, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Så tag endelig kontakt til os.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

J J Skovservice

Vi er en velfungerende skoventreprenør-virksomhed, der siden etableringen tilbage i 1989 har fokuseret skarpt på at levere markedets højeste kvalitet og fastholde en professionel og fleksibel tilgang til kunder med meget forskellige og individuelle behov.

Kontakt os

J J Skovservice v/Jens Johansen 

​​Vadet 2, 4660 Store Heddinge

Jens: 20 45 82 02

info@jjskovservice.dk