Træfældning udføres af erfarent og kompetent firma​

Hos JJ Skovservice er vi eksperter inden for træfældning og træbeskæring. Vores medarbejdere er uddannet i alle facetter inden for træfældning, da man kan fælde et træ på mange forskellige måder. Vi er beliggende på Sjælland og arbejder blandt andet for kunder i områderne nær Køge, Roskilde, Næstved og Vordingborg. Vi har et samarbejde med Slot- og Ejendomsstyrelsen og arbejder både for private, erhverv og det offentlige.

Hvad koster træfældning?

Priser på fældning af træ varierer meget alt efter opgavens omfang samt hvilken metode, man vil benytte sig af. Man kan eksempelvis udføre træfældning i en arbejdsgang. Dette gør man såfremt der er plads omkring træet til at fælde det ved roden, så det kan vælte i fuld længde. 

Denne type træfældning er den billigste, men det kræver plads omkring træet, da det ellers kan beskadige bygninger, el-ledninger og anden beplantning. Er der ikke nok plads rundt om træet, vil man foretage en topkapning. Her klatrer man op i træet med specielt udstyr og skærer træet af i sektioner oppefra og ned.

Før en træfældning påbegyndes, kommer vi ud og besigtiger opgaven, da det er nødvendigt at kende træets størrelse, art og placering. 

Når træet er blevet fældet, bestemmer du som kunde, om træet skal skæres op og kløves til brænde, om grenene skal hugges til flis, eller om træet skal køres bort. Man har naturligvis også mulighed for selv at bortskaffe sit træ, hvis dette ønskes.​

Kontakt os for at høre mere om fældning af træer

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en konkret pris eller hvis du ønsker at høre mere om vores arbejdsmetoder. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, hvor du kan vælge, hvilke dele du er interesseret i at modtage information omkring.

Ring til os på telefon: 20 45 82 02 eller skriv til vores e-mail info@jjskovservice.dk. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.​

Marker evt. hvad du er interesseret i at høre mere om
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

J J Skovservice V/ Jens Johansen

CVR: 12372973

Kontaktinformation