Skovbrug: Få professionel hjælp til skovarbejde​

Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med dit skovarbejde, så stiller vi hos JJ Skovservice gerne vores erfaring og kompetencer til din rådighed. Vi kan udføre alle former for skovarbejde for skovejere i for eksempel Køge, Næstved, Vordingborg og Roskilde samt i andre omkringliggende områder.

Vi har stor erfaring indenfor skovbrug og skovdrift, og vi arbejder altid ud fra at give skovejeren den bedst mulige økonomiske løsning, som passer med de langsigtede mål for skoven.

Sådan kan vi hjælpe dig i forbindelse med skovbrug

Vi udfører blandt andet manuelt arbejde og traktorarbejde i skoven og på naturarealer, og vi har et tæt samarbejde med mange andre skoventreprenører, som kan bidrage til den bedst mulige løsning af opgaven.

Derudover kan vi være behjælpelige i forbindelse med:

Vi har fastansatte faglærte skovarbejdere, som alle har solid erfaring, og derudover har vi også elever, der er under uddannelse.​

Kontakt os og hør mere eller få professionel hjælp til din opgave

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med skovbrug, eller har du en specifik opgave til os, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Uanset hvad din henvendelse drejer sig om, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os, og det kan du med fordel gøre allerede i dag.

Vi har stor erfaring indenfor skovbrug, og vi varetager mange forskelligartede opgaver for kunder i for eksempel Køge, Roskilde, Næstved og Vordingborg.

Det siger vores kunder

​Se flere anmeldelser på vores Facebook

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på din opgave

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder og kompetencer, eller har du en specifik opgave til os, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Så tag endelig kontakt til os.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

J J Skovservice

Vi er en velfungerende skoventreprenør-virksomhed, der siden etableringen tilbage i 1989 har fokuseret skarpt på at levere markedets højeste kvalitet og fastholde en professionel og fleksibel tilgang til kunder med meget forskellige og individuelle behov.

Kontakt os

J J Skovservice v/Jens Johansen 

​​Vadet 2, 4660 Store Heddinge

Jens: 20 45 82 02

info@jjskovservice.dk