Rodfræsning og stubfræsning udføres​

Har du en træstub eller en rod, som du godt kunne tænke dig at få fjernet? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos JJ Skovservice tilbyder vi stubfræsning såvel som rodfræsning på både større og mindre arealer for vores kunder.

Vi holder selv til i Store Heddinge, og vi varetager derfor særligt mange opgaver for kunder i Køge, Roskilde, Vordingborg og Næstved samt i andre omkringliggende områder. Skal vi også varetage din opgave?

Sådan foregår vores stub- og rodfræsning

Stubfræsning og rodfræsning bliver benyttet, når der er behov for at fjerne stubbe og rødder fra buske, træer eller større krat. Vores stub- og rædfræser går cirka 30 centimeter ned i jorden og fjerner stubben samt det øverste lag af jorden.

Efter rod- og stubfræsning vil der være et lille hul i jorden, der hvor roden eller stubben har været, samt en bunke træflis. Træflisen kan vi enten tage med, eller du kan benytte den i dine bede.​

Vi har alt til rådighed lige fra små maskiner, der kan komme ind i en lille villahave, til store maskiner på en 360 HK.

Hvad koster stubfræsning?

Vores priser på både stub- og rodfræsning varierer alt efter opgavens omfang, og hvilke maskiner der skal benyttes til den pågældende opgave. Derfor kan vi ikke give en specifik pris på rodfræsning eller stubfræsning, før vi kender til den specifikke opgave.

​Hvis du kunne tænke dig på forhånd at vide, hvor meget arbejdet i forbindelse med rod- eller stubfræsning vil komme til at koste dig, inden vi går i gang, så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at fortælle om din opgave og få udarbejdet et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud.​

Det siger vores kunder

​Se flere anmeldelser på vores Facebook

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på din opgave

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder og kompetencer, eller har du en specifik opgave til os, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Så tag endelig kontakt til os.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

J J Skovservice

Vi er en velfungerende skoventreprenør-virksomhed, der siden etableringen tilbage i 1989 har fokuseret skarpt på at levere markedets højeste kvalitet og fastholde en professionel og fleksibel tilgang til kunder med meget forskellige og individuelle behov.

Kontakt os

J J Skovservice v/Jens Johansen 

​​Vadet 2, 4660 Store Heddinge

Jens: 20 45 82 02

​Patrick: ​60 71 39 21

info@jjskovservice.dk