Stubfræsning og rodfræsning på små og store arealer

Hos JJ Skovservice tilbyder vi blandt andet stubfræsning og rodfræsning på både mindre og større arealer. Rodfræsning benyttes, når der skal fjernes stubbe og rødder fra eksempelvis buske og træer. Rodfræseren går cirka 30 centimeter ned i jorden og fjerner stubben og det øverste af jorden. 

Vi har flere forskellige størrelser, når det kommer til en rod- eller stubfræser. Vi har alt fra små maskiner, der kan komme ind i en have, til store maskiner på en 360 HK. Efter rod- eller stubfræsning vil der være et lille hul i jorden, samt en bunke træflis. Træflisen kan medtages eller benyttes i bede.

Vi er beliggende på Sjælland og har mange kunder fra blandt andet Køge, Roskilde, Næstved og Vordingborg.

Hvad koster stubfræsning?

Priser på stubfræsning og rodfræsning varierer alt efter opgavens omfang og hvilke maskiner, der skal benyttes. Det er naturligvis dyrere, jo større og mere ”besværlig”, opgaven er. Men vi lover dig, at vi, i samarbejde med dig, finder frem til den pris, der passer dig og dit budget. Det er nemlig meget vigtigt for os, at have glade og tilfredse kunder. Vi har et samarbejde med Slot- og Ejendomsstyrelsen og arbejder både for private, erhverv og det offentlige.​

Rodfræsning af kastanje stød ved Fejø slot.​

Kontakt os for at høre om priser på stubfræsning

Er du interesseret i at høre mere om, hvad du kan bruge rod- og stubfræsning til, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at rådgive dig, samt give dig en god pris på din opgave. 

Du kan udfylde kontaktformularen her på siden og selv vælge, hvilke dele du er interesseret i at modtage information omkring.

Ring gerne til os på telefon: 20 45 82 02 eller send en e-mail til info@jjskovservice.dk. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.​

Marker evt. hvad du er interesseret i at høre mere om
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

J J Skovservice V/ Jens Johansen

CVR: 12372973

Kontaktinformation