Træfældning​

Vores medarbejdere er uddannet i alle træfældnings facetter, da man kan fælde et træ på flere måder.

Man kan fælde træet i en arbejdsgang. Dette gør man såfremt der er plads omkring træet til at fælde det ved roden, så det kan vælte i fuld længde. Denne type træfældning er den billigste, men det kræver plads omkring træet, da det ellers kan beskadige eksempelvis bygninger, anden beplantning og el- ledninger.

Er der ikke nok plads rundt om træet, vil man foretage en topkapning.

TOPKAPNING

Ved topkapning klatre man op i træet med specielt udstyr, og skærer træet af i sektioner fra oven af og ned efter.

Dette kræver en speciel uddannelse. Såfremt det er ældre træer som er gået ud, anvendes lift eller kran, af sikkerhedsmæssige årsager.

Før en fældning påbegyndes, kommer vi ud og besigtiger opgaven, da det er nødvendigt at kende træets størrelse, art og placering.​ Vi skal endvidere vide følgende: Hvor træet står i forhold til bygninger, andre træer og luftledninger, skel eller vej. Træets hældning. Skal trækronen topkappes eller kan det fældes i en arbejdsgang.

Når træet er fældet :

Kunden bestemmer selv om træet skal skæres op og kløves til brænde, om grene skal hugges til flis, eller om træet skal køres bort. Man har naturligvis også mulighed for selv at bortskaffe sit træ.

Kontakt os i dag​

Du kan altid kontakte os på telefon 20 45 82 02, eller ved at udfylde vores formular, og vælg selv hvilke dele du er interesseret i at modtage information omkring.

Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Marker evt. hvad du er interesseret i at høre mere om
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

J J Skovservice V/ Jens Johansen

CVR: 12372973

Adresseinformation

Vadet 2

4660 Store Heddinge

Kontaktinformation